Inschrijven SVEPM-congres tegen gereduceerd tarief

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Inschrijven SVEPM-congres tegen gereduceerd tarief

18-1-2019: 

Van 27 tot 29 maart wordt het jaarlijkse congres gehouden van de Society for Veterinary Epidemiology and Preventive Medicine (SVEPM) in Hotel Woudschoten in Zeist. Tot 31 januari kunt U zich nog inschrijven tegen het gereduceerde tarief.

Het congres start met interessante workshops gevolgd door diverse presentaties met interessante thema’s variërend van het effect van het voorschrijfbeleid op het medicijngebruik tot controle programma’s voor Mycobacteria. Professor Marion Koopmans, een vooraanstaande Nederlandse viroloog, opent het congres en Professor. Simon More sluit het congres af met een presentatie over de link tussen wetenschap en beleid. Naast het wetenschappelijke deel is er veel tijd voor interacties tussen de deelnemers aan het congres in het sociale programma. Meer informatie kunt u vinden op de website

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.