GD ‘Fitste bedrijf van Deventer 2019’

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD ‘Fitste bedrijf van Deventer 2019’

3-9-2020: 

Van Koninklijk bezoek en predicaten tot ‘Beestenboel op de Brink’, drukbezochte klantendagen en een naamsverandering; het jubileumjaar 2019 was er één voor in de boeken. Om nog meer geschiedenis te schrijven streden fanatieke GD-medewerkers het hele jaar door voor de titel ‘Fitste bedrijf van Deventer’. En met succes! Deze week mochten we de eerste prijs in ontvangst nemen.

De personeelsvereniging organiseerde het hele jaar door sportieve activiteiten. Zo werd er gevolleybald, gefietst, gezwommen, was er een kennisquiz en waren er workshops over voeding en bewegen. Honderd medewerkers liepen onder enthousiaste aanmoediging van ons eigen dweilorkest de IJsselloop uit en we waren met twaalf teams vertegenwoordigd op de Bedrijfsbattledag, waar we het opnamen tegen andere bedrijven uit Deventer. Iedere sport-, beweeg- of gezonde leefstijlactiviteit leverde punten op voor de competitie, die was georganiseerd door Sportbedrijf Deventer. 

Prijsuitreiking 

Al onze inspanningen bleven niet onopgemerkt en leverden een nominatie op voor de titel 'Fitste bedrijf van Deventer 2019'. Doordat de Deventer Sportverkiezing in maart niet door kon gaan bleven onze medewerkers wat langer in spanning zitten. Afgelopen dinsdag werden we dan toch verrast door een bezoek van Sportbedrijf Deventer. Samen met een vertegenwoordiger van Team Sunweb overhandigden ze de prijs. De trotse GD-directeur Ynte Schukken en PV-voorzitter Teun Fabri namen de prijs  onder een luid applaus van de aanwezige medewerkers in ontvangst. 

fitste bedrijf

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.