Vitale Big Box: help je mee?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vitale Big Box: help je mee?

16-8-2022: 

We werken samen met de Coalitie Vitale Varkenshouderij (CoViVa) aan de Vitale Big Box. Bij dit project stellen we onszelf constant de vraag: hoe kan de bigvitaliteit verder worden verbeterd? Welke handvatten zijn daarvoor nodig? Onze conclusie is: we hebben jou daarvoor nodig!

Onze Vitale Big Box is tot nu toe gevuld met een mix van theoretische kennis én praktijkervaringen. Maar we willen nog veel meer meten en weten. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven die met ons mee willen ontwikkelen.

Wij willen jou de ruimte geven om te onderzoeken met welke inzet jij de bigvitaliteit op jouw bedrijf kan verbeteren. Wij hebben daar tal van inzichten voor. Met deze aanpak ga je samen met je begeleiders, heel stapsgewijs én op je eigen bedrijf, aan de slag. Wij volgen deelnemers voor een periode van minimaal één jaar. Zo is er voldoende tijd om te meten. En kunnen we samen onderzoeken wat voor verbetering vatbaar is, en het effect van een verandering meten én volgen.

Door de kennis over de Vitale Big Box naast de ervaringen te leggen uit de praktijk werken we toe naar een concrete aanpak. Zo werken we samen aan de totstandkoming van de definitieve Vitale Big Box voor de gehele sector.

Voor meer informatie kun je terecht bij Karlijn Eenink en Jobke van Hout. Zij zijn bereikbaar via infovarkens@gddiergezondheid.nl.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.