Machtiging CL-certificering al afgegeven?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Machtiging CL-certificering al afgegeven?

1-12-2022: 

Om te kunnen voldoen aan de verplichting voor CL is het belangrijk dat je als houder een machtiging afgeeft, zodat Qlip de CL-status van jouw bedrijf bij ons mag opvragen. Dit regel je eenvoudig zelf. 

GD heeft in oktober een automatische uitwisseling met Qlip gerealiseerd voor de CL-certificering in het kader van verplichtingen voor melkgeitenhouders die melk leveren onder de afspraken van Kwaligeit. Qlip kan de CL-status alleen bij GD opvragen als jij een machtiging hebt afgegeven. Dit doe je door via Z-net een machtiging af te geven en aan te geven bij welke organisatie je deelneemt aan een CL-certificering. Voor de UBN’s waarvan Qlip een machtiging heeft, kunnen zij op deze manier controleren of het UBN voldoet aan de verplichtingen voor de CL-certificering.

Qlip heeft onlangs brieven verstuurd naar melkgeitenhouders die nog geen machtiging hebben afgegeven en zo niet aan hun verplichting voor CL zouden voldoen. Ook als je al langere tijd een status voor CL bij GD hebt, is het belangrijk die machtiging af te geven.

Voor vragen over CL-certificering van GD kun je ons bereiken via 088 20 25 500.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.