GD introduceert Diergezondheid Innovatie Challenge

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD introduceert Diergezondheid Innovatie Challenge

19-4-2023: 

Heb jij dé oplossing om diagnose, analyse, en monitoring van diergezondheid & gedrag te verbeteren? En wil jij samen met onze dierenartsen, specialisten en wetenschappers aan de slag gaan om dit verder uit te werken, te testen en te schalen? Doe dan mee met onze Innovation Challenge!

Royal GD werkt al meer dan honderd jaar aan diergezondheid. Wij hebben in de loop der jaren een omvangrijke onderzoeksafdeling opgebouwd en beschikken over één van de grootste veterinaire laboratoria ter wereld. We zoeken altijd verder naar innovatieve oplossingen om de gezondheid en welzijn van dieren te verbeteren. Daarvoor werken graag samen met innovatieve partijen en wetenschappers. In onze zoektocht naar nieuwe oplossingen introduceren we de Diergezondheid Innovatie Challenge.

Royal GD Innovation Manager Wouter Swolfs over de Challenge: “Het combineren van interne expertise met kennis en durf vanuit de startup en innovatie scene geeft een geweldige boost aan de innovatiekracht die essentieel is voor de sector. Daarom organiseren wij deze Challenge. Ecosystemen, partnerships en acceleration gaan de sector de komende jaren veranderen, en daar willen wij mede richting aan kunnen geven. Als ik kijk naar de geweldige expertise die binnen Royal GD aanwezig is dan is dit voor elke startup of innovatief idee de perfecte kans om waarde toe te gaan voegen.”

We zoeken innovatieve ideeën, Proof of Concepts (POC's), Minimal Viable Products (MVP's) en prototypes om het welzijn van dieren te verbeteren en die passen bij Royal GD: diagnostiek, diergezondheid-expertise en monitoring. 

Meer over de Innovatie Challenge

Op donderdag 20 april van 10.00-11.00 organiseren wij een online informatiebijeenkomst. Aanmelden kan hier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.