Thema-avond 'Simpele stappen naar een hogere bigoverleving'

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Thema-avond 'Simpele stappen naar een hogere bigoverleving'

4-5-2023: 

Iedere varkenshouder wil het liefst dat elke geboren big overleeft. Dat is natuurlijk een prachtig streven, maar de praktijk laat zien dat niet elke big uitgroeit tot een slachtvarken. Toch kan menig varkenshouder de bigoverleving verhogen door soms simpele stappen te nemen en daarmee de economische resultaten en het dierwelzijn te verbeteren. Elke big telt immers en draagt bij aan het rendement. Wil jij dat meer biggen overleven en wil je weten hoe je dat moet doen? Dat vertellen deskundigen op de Pig Business bijeenkomst ‘Simpele stappen naar een hogere bigoverleving’ op dinsdag 23 mei in Veghel en woensdag 31 mei in Heeten.

Dierenarts en onderzoeker Jobke van Hout van Royal GD zal vanuit haar kennis, wetenschappelijke expertise én met de laatste inzichten een lezing geven over bigoverleving en producten die handvatten kunnen bieden zoals de Vitale Big Box, BIGinzicht, QuickScan Biestmanagement.

Meer weten? Meld je dan aan voor een van onderstaande evenementen:

Meer over bigvitaliteit

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.