Chauffeur

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Chauffeur

Elke werkdag zijn onze chauffeurs op pad voor het ophalen van sectiemateriaal. Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele en zelfstandige baan in de agrarische sector en vind je het leuk om samen met ons een bijdrage te leveren aan diergezondheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens uitbreiding van ons team van de Ophaaldienst zijn wij op zoek naar een

Chauffeur (uren in overleg) 

De functie

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het ophalen en afleveren van sectie- en laboratoriummateriaal bij onze klanten in Nederland. Je ziet toe op de correcte procedure ten aanzien van het aan te leveren materiaal en identificatie van spoedmonsters. De werktijden zijn met name in de ochtend.

Waar kom je te werken?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. We zijn onderdeel van de GD Group en actief op de Nederlandse en de internationale markt. In 2021 realiseerde GD Group een omzet van ruim 85 miljoen euro.

Ons state-of-the art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier voeren we bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen per jaar uit. Onze teams van dierenartsen, specialisten en wetenschappers adviseren klanten, voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s en producten voor dierziektepreventie en –bestrijding.

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al meer dan honderd jaar voor staan.

De ideale kandidaat

Je bent in het bezit van een rijbewijs C. Als je nog niet in het bezit bent van code 95 en een certificaat ADR, heb je de bereidheid deze te halen. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, kunt zelfstandig werken en hebt affiniteit met de landbouwsector. Je hebt er geen bezwaar tegen of een probleem om met kadavers om te gaan.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Paulien Boom, Coördinator Ophaaldienst, telefoonnummer 06 132 667 51 of per mail p.boom@gddiergezondheid.nl.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw motivatie en cv via het sollicitatieformulier, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De inzet van deze vacature verloopt via een uitzendbureau.

Solliciteer nu

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.