Testspecialist (36-40 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Testspecialist (36-40 uur)

Word jij onze Royal GD speurneus en vind jij de bugs in de applicaties die wij bouwen voor onze klanten? Kan jij complexe software goed begrijpen en lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen? Wij zoeken steeds naar verbetering, versnelling en automatisering, hopelijk kan jij ons daarbij helpen? Daag jezelf en ons uit, kom als Testspecialist ons enthousiaste ICT-team versterken! 

De functie

In deze functie zorg je dat testuitvoering binnen jouw DevOps team optimaal functioneert binnen de gestelde randvoorwaarden. Het uitvoeren van de testen kan betrekking hebben op een nieuwe functionaliteit, wijzigingen in applicaties of ketens van applicaties. Je adviseert op basis van afgewogen risico’s of software verantwoord in gebruik kan worden genomen.

Wat zijn de belangrijkste kerntaken:

 • Het uitvoeren van testactiviteiten volgens het vastgelegde testproces: beoordeelt de kwaliteit en testbaarheid van de ontwerpen, zorgt voor een correcte opstelling en uitvoering van testen binnen planning en budget en stelt met de key-users en betrokken specialisten de testplannen, testcases  en -vrijgave adviezen op.
 • Rapporteren aan de teamcoördinator over de voortgang van het testproces.
 • Levert noodzakelijke informatie aan bij de stakeholders voor beoordeling en acceptatie van de wijzigingen.
 • Zorgen voor een volledige up-to-date testadministratie. 
 • Het inrichten van het testproces volgens de richtlijnen en het aandragen van ideeën ter verbetering van de testactiviteiten.

Waar kom je te werken?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Ons state-of-the art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier voeren we bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen per jaar uit. Onze teams van dierenartsen, specialisten en wetenschappers adviseren klanten, voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s en producten voor dierziektepreventie en –bestrijding. We zijn actief op de Nederlandse en de internationale markt. GD is onderdeel van de GD Group. In 2021 realiseerde de GD Group een omzet van ruim 85 miljoen euro.

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al meer dan honderd jaar voor staan.

De afdeling ICT

De afdeling ICT (ca. 30 medewerkers) is verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD. Dit doen we onder andere met een flexibele schil van specialisten om zo state-of-the-art oplossingen te kunnen leveren. De afdeling kenmerkt zich door transparantie, gezamenlijke verantwoordelijkheid en het nemen van verantwoording.

De ideale kandidaat

We gaan graag in gesprek met kandidaten die:

 • HBO werk- en/of denkniveau hebben;
 • een gedegen kennis van en ervaring (minimaal 3 jaar) met testprocessen hebben; 
 • bekend zijn met één of enkele van de testmethodieken als TMap, ISTQB;
 • ervaring hebben met projectmatig werken en samenwerking in een DevOps team;
 • in sterke mate beschikken over de competenties analytisch vermogen, samenwerken en kwaliteitsgerichtheid ;
 • een agile werkhouding hebben.

Wat bieden we jou?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen. 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw motivatie en cv via ons sollicitatieformulier. 

Solliciteer nu

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Benno Schrijver, Manager ICT, telefoonnummer 06-51491535. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.