Diergezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diergezondheid

Vanuit de afdelingen rund, varken, pluimvee, kleine herkauwers en paard werken we met circa negentig dierenartsen, specialisten en wetenschappers aan het verbeteren van de diergezondheid in het algemeen. Maar GD zet ook diergezondheidsprogramma’s op, ontwikkelt testen, deelt haar kennis en ontwikkelt producten over diergezondheid, veterinaire diagnostiek, laboratoriumonderzoek en data op internationaal niveau.

De afdeling Klant Contact & Administratie is voor veehouders en dierenartsen het eerste aanspreekpunt over alle producten en diensten. De adviseurs van deze afdeling voeren ook alle interne administratieve werkzaamheden uit voor de certificeringsprogramma’s, andere (verplichte) programma’s, deelnames en projecten.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.