Kosteloos verpakken en verzenden oorbiopten naar GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kosteloos verpakken en verzenden oorbiopten naar GD

14-5-2024: 

Stuur je wel eens oorbiopten in naar GD? Geregeld ontvangen we gescheurde, lege enveloppen zonder afzender. Dat is niet alleen erg zonde, maar kan ook gevolgen hebben voor je BVD-status. Gebruik daarom het beschikbare verpakkings- en inzendmateriaal van GD, noteer op de achterzijde van de envelop je postcode, huisnummer en UBN (zodat we je altijd kunnen bereiken als er toch oorbiopten missen) én stuur ze zo snel mogelijk naar GD. Zo kunnen wij snel starten met het onderzoek en de uitslagen aan de juiste kalveren en bedrijven koppelen.

Gratis verkrijgbaar in de webshop

Het verpakkingsmateriaal voor het insturen van oorbiopten is verkrijgbaar in de webshop van GD (inzendmateriaal BVD Oorbiopten) en kost je niets. Bestel je alleen dit gratis inzendmateriaal, dan betaal je ook geen verzendkosten. In een pakket zitten naast 30 sealbags ook 30 geadresseerde, gefrankeerde retourenveloppen en een handleiding digitaal inschrijven. 

Je logt in op de GD-webshop met je Z login (die je ook voor VeeOnline gebruikt). Heb je die nog niet? Je vraagt eenvoudig een Z login aan via de inlogpagina aan.

Meer tips voor insturen oorbiopten

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.