Disclaimer

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Disclaimer

Gezondheidsdienst voor Dieren B.V. (hierna te noemen GD) stelt de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg samen. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden en onvolledigheden in de informatie zitten. GD kan niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. GD aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade, op welke manier dan ook ontstaan, door gebruik van de aangeboden informatie op deze website. GD behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren van de website

GD garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. GD is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen ter informatie van de gebruiker. GD is niet aansprakelijk voor het privacybeleid noch de inhoud van andere websites.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.