Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Arbeidsvoorwaarden Royal GD

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen.

Financieel

Je ontvangt ieder jaar een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast ontvang je een bijdrage voor de premie zorgverzekeringen en bieden we je een prima pensioenregeling.

Verlof

Naast de 25 vakantiedagen heb je ook recht op 11 adv-dagen én de mogelijkheid om extra vrije dagen aan te schaffen. Want wij weten ook: hoe leuk het werk ook is, eens in de zoveel tijd is het nodig om te ontspannen en op te laden.

Werktijden

GD onderstreept het belang van een goede balans tussen werk en privé. Dus, hoe laat je je werkdag start is aan jou. Je werkzaamheden voer je uit tussen 8.00 uur en 18:00 uur. Afhankelijk van de functie, behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. In de meeste functies is werken in deeltijd geen probleem. Uiteraard moeten de werkzaamheden het wel toelaten.

Arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw wensen

Naast de 'standaard' arbeidsvoorwaarden, bieden we je ook diverse arbeidsvoorwaarden op maat:

  • Het is mogelijk om maximaal 40 verlofuren (parttimers naar rato) per jaar bij te kopen.
  • Bovenwettelijke verlofdagen kun je verkopen.
  • Je kunt een deel van je bruto loon omruilen voor een aanvullende reiskostenvergoeding.

Ontwikkelingsmogelijkheden | GD Educatietraject

De kwaliteit van onze dienstverlening is direct verbonden met de kwaliteit van onze medewerkers. Daarom vinden wij persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Onze medewerkers – van starter tot senior - werken continu aan hun (vakinhoudelijke) kennis, vaardigheden en competenties. Voor een deel gebeurt dat natuurlijk in je dagelijks werk, ‘learning on the job’. Als aanvulling daarop kun je gebruikmaken van het GD Educatietraject. Je kunt je inschrijven voor diverse trainingen en e-learnings. Zo blijf je werken aan persoonlijke en professionele ambities!

Speciaal voor nieuwe medewerkers

Speciaal voor nieuwe medewerkers is er een introductieprogramma ontwikkeld waarbij kennis over GD, ontwikkeling van vakinhoudelijke kennis en (communicatieve)vaardigheden centraal staan. Voorbeelden hiervan zijn cursussen over de Diergezondheidsmonitoring, Diagnostiek en Projectmanagement.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.