Klimaat

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Een goed stalklimaat is van groot belang.

Het Klimaatplatform Pluimveehouderij

wil bijdragen aan de verbetering van het stalklimaat in de Nederlandse pluimveehouderij. Dat doet ze door advies te geven en kennis te vergaren en te verspreiden. In het Klimaatplatform zijn deskundigen uit voorlichting, onderwijs en onderzoek vertegenwoordigd. Samen hebben zij een aantal handige leaflets opgesteld:

De leaflets geven informatie voor het ontwerp van ventilatiesystemen bij nieuwbouw of verbouw, maar kunnen ook prima gebruikt worden om het ontwerp en het gebruik van ventilatiesystemen in bestaande stallen te toetsen en waar mogelijk te verbeteren. In specifieke situaties kunnen er soms goede redenen zijn om af te wijken van het algemeen geldende advies zoals opgenomen in de leaflets.

Hier kunt u een artikel vinden over ammoniak in de stal.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.