Copyright

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Copyright

Tekst en beeldmateriaal

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten uitsluitend bij Gezondheidsdienst voor Dieren B.V. (hierna te noemen GD). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van GD of de toestemming van de rechthebbende en dient altijd te zijn voorzien van bronvermelding. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Informatie waarin een hyperlink naar de betreffende content op de GD-website is opgenomen, mag wel openbaar gemaakt worden dan wel worden verspreid zonder voorafgaande toestemming van GD. Daarvoor dient dus wel de betreffende hyperlink te worden gebruikt naar de content op de GD-website.

Logo

Het logo van GD is als beeldmerk geregistreerd. Daarmee heeft GD dus het uitsluitende recht op haar logo. De GD geeft geen toestemming voor het gebruik van het logo door derden.

Meer informatie

Heeft u twijfels over de rechten op de aangeboden informatie op deze website of heeft u vragen over het gebruik van de informatie, neem dan contact met ons op.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.