Ons vakblad Schaap en Geit is uit!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ons vakblad Schaap en Geit is uit!

9-9-2024: 

De nieuwe editie van ons vakblad Schaap en Geit ligt alweer op de mat. In dit nummer een reportage over het gemak van de Reader Schaap Geit, met dierenarts Carla Korsten van Gelre dierenartsen en de geitenhouders Mattijn en Anita Papen van mts Papen-Olbach uit Vragender.

Royal GD was dit jaar hoofdsponsor van de Dag van het Schaap. Traditiegetrouw werd hier de prijs voor de mooiste geit van Nederland uitgereikt. De vertegenwoordigers van de schapen- en geitenhouders en de dierenartsen van Terschelling werden in het zonnetje gezet. Terschelling is zwoegerziektevrij!

Verder is er aandacht voor de blauwtongsituatie in Nederland, achtergrondinformatie over ons onderzoek naar de genetische gevoeligheid voor zwoegerziekte, schapenhouder Evert Bruinius vertelt wat diergezondheid voor hem betekent en nog veel meer.

Benieuwd naar de verhalen in deze Schaap en Geit?

Lees hier de Schaap en Geit

 


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.