UGCN

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Het Uiergezondheidscentrum Nederland (UGCN) is in 2005 opgericht op initiatief van LTO, NZO en PZ om het Meerjarenplan Uiergezondheid uit te voeren. Doel van het UGCN-project (2005-2010) was de uiergezondheid in Nederland te verbeteren. Er werd ruim 8 miljoen euro geïnvesteerd vanuit de heffingen van PZ waarvan de helft aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek werd besteed en de andere helft aan bruikbaar en beschikbaar maken van bestaande en nieuwe kennis.

Vanaf 2007 is het UGCN landelijk en op verschillende manieren aan het werk gegaan om kennis in de praktijk te implementeren. Dit gebeurde o.a. door het organiseren van symposia, open dagen, studiegroepbijeenkomsten via dierenartsen (ruim 3100 deelnemers), e-mailnieuwsbrieven, het UGCN Magazine, scheurkalenders en campagnes.

Aan het eind van 2010 tijdens de afsluiting van het Meerjarenplan Uiergezondheid zijn de resultaten gepresenteerd.

UGCN Uiergezondheidscentrum Nederland

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.