Import van fokschapen en -geiten

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Iedere aanvoer van dieren brengt een risico met zich mee op insleep van ziekten en in- en uitwendige parasieten en bacteriën, die resistent zijn voor geneesmiddelen. Bij de import van dieren hebben we bovendien te maken met ziekten en aandoeningen die in ons land (nog) niet voorkomen. Om ellende te voorkomen is uiterste voorzichtigheid geboden. Meer info

Het Platform KSG heeft in samenwerking met GD een protocol voor de import van fokschapen en -geiten opgesteld. Dit protocol beoogt op een praktisch haalbare wijze de risico's bij import zo veel mogelijk te beperken. Het protocol is sinds het voorjaar van 2013 beschikbaar. Klik hier voor het protocol

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.