Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Gezonde dieren zijn essentieel voor een goede werksfeer en een optimale productie tegen lage kosten. Pluimveehouders en hun dierenartsen werken hiervoor intensief samen. Onze afdeling pluimvee helpt u daar graag bij. Door onze kennis van dierziekten met u te delen, continu onze testen te verbeteren, op zoek te gaan naar nieuwe labbepalingen en het ontwikkelen van passende producten. Via onder andere onze nieuwsbrieven en bladen houden wij u graag op de hoogte van actueel nieuws over de van diergezondheid van pluimvee.

Diergezondheidsmonitoring

We willen niet alleen op bedrijfsniveau bijdragen aan het verbeteren van diergezondheid, maar kijken ook verder. Als uitvoerder van de diergezondheidsmonitoring houden we, mede door uw meldingen, ingestuurde monsters en dieren, zicht op trends en ontwikkelingen zowel in binnen- als buitenland. Deze kennis kunnen wij dan weer met u delen via onder andere het Veekijkernieuws Pluimvee. Zo houden we elkaar scherp en kunnen we samen continu de diergezondheid verbeteren.


Actueel

Onze collega's van team Pluimvee staan voor je klaar

Ons pluimveeteam is dagelijks bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten, informeren en adviseren van pluimveehouders, dierenartsen, voeradviseurs en andere ketenpartners en de diergezondheidsmonitoring. Daarnaast ondersteunen tal van collega’s ons op diverse terreinen zoals pathologisch onderzoek, toxicologie en parasitologie. Onze deskundigen

Wil je informatie over onze producten, de mogelijkheden van diagnostiek, of heb je andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag! Je bereikt ze via 088 20 25 500 of info@gddiergezondheid.nl.

Heb je veterinaire vragen? Neem dan op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur contact op met Veekijker pluimvee: 088 20 25 555. Je krijgt dan direct een van onze specialisten aan de telefoon. 

Webinar 'Vogelgriep in Nederland: update en biosecurity-tips'

Kees de Jong (AVINED), Nancy Beerens (WBVR), Wim Pelgrim (LNV) en Willem Dekkers (GD) nemen jullie mee in de actuele situatie van vogelgriep in Nederland, de verwachtingen voor komende winter, het belang van bioveiligheid met praktische tips en de stand van zaken rondom vaccinatie. Dit webinar werd georganiseerd door GD en AVINED in samenwerking met Wageningen Bioveterinary Research en ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Dossier vogelgriep

Verhalen uit de praktijk van pluimveehouders

Laat je inspireren en motiveren door collega-pluimveehouders uit het hele land. Zij vertellen hoe ze samen met ons werken om de diergezondheid van hun pluimvee op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Om te zorgen voor gezonde dieren, een goede productie en veel werkplezier.

Lees meer verhalen uit de praktijk

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.