Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Gezonde dieren staan aan de basis van een duurzame veehouderij. Melkkoeien die gezond zijn produceren optimaal, en verhogen je werkplezier en -gemak. Daarom streven wij naar een wereld waarin diergezondheid vanzelfsprekend is. Samen met jou lopen wij voorop in diergezondheid. 

Graag helpen wij je diergezondheidsproblemen te voorkomen, en zieke dieren zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Met tankmelkprogramma’s en losse labonderzoeken bieden we melkveehouders inzicht in diergezondheid op koppel- of koeniveau. Dit geeft handvatten om gericht bij te sturen en de diergezondheid naar een hoger niveau te tillen. Ook delen we graag onze kennis met je: over verschillende dierziekten, een optimaal diergezondheidsmanagement en diergezondheidsmonitoring. Hoe kunnen we jou helpen de gezondheid van jouw melkvee te verbeteren?

Ons team staat voor je klaar!

Met ruim 50 professionals zijn we binnen team rund dagelijks bezig met het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve producten en diensten op het gebied van rundveegezondheid. Belangrijke thema’s voor ons zijn infectieziekten, uiergezondheid, klauwgezondheid, voeding en jongvee. Een andere belangrijke taak is het monitoren van dierziekten.

Wil je informatie over onze producten, de mogelijkheden van diagnostiek, of heb je andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag! Je bereikt ze via 088 20 25 500 of info@gddiergezondheid.nl.

Heb je veterinaire vragen? Neem dan op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en 12.45 tot 17.00 uur contact op met de Veekijker via 088 20 25 555. Je krijgt dan direct een van onze specialisten aan de telefoon. Wil je onze uiergezondheidspecialisten spreken, bel dan tussen 15.00 tot 17.00 uur.

Contact met je eigen relatiebeheerder

Er zijn situaties die vragen om persoonlijk contact met GD. Hiervoor kun je contact opnemen met jouw relatiebeheerder. Bijvoorbeeld als je een vraag hebt over een onverwachte verandering van de gezondheidsstatus van jouw koeien. Of als je wil weten welke GD-programma’s op jouw bedrijf van meerwaarde kunnen zijn. Elke regio heeft een eigen relatiebeheerder, zo heb je één vertrouwd gezicht. Neem contact op

Verbeter de gezondheid van jouw koppel melkvee

Iedere veehouder wil een gezonde veestapel met een lange levensduur. Gezonde koeien geven makkelijker meer melk en er is minder vervanging nodig. Dit leidt tot lagere kosten voor opfok, arbeid, mest en voer. Maar waar dieren gehouden worden, komen ook wel eens gezondheidsproblemen voor. Snel ingrijpen is dan noodzakelijk. Hoe weet je welke aanpak het beste werkt voor jouw bedrijf?

We helpen je graag! Klik op één van de aandachtsgebieden hiernaast om te zien hoe GD je hierbij kan ondersteunen.

Verhalen uit de praktijk van rundveehouders

Laat je inspireren en motiveren door collega-rundveehouders uit het hele land. Zij vertellen hoe ze samen met ons werken om de diergezondheid van hun koppel koeien op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Om te zorgen voor gezonde koeien, een goede productie en veel werkplezier. Uiergezondheid, klauwgezondheid, water en voeding; het komt allemaal aan bod!

Lees meer verhalen uit de praktijk

Nieuw: de Hygiënecheck Kalf

De Hygiënecheck kalf geeft inzicht in de hygiëne op drie cruciale punten op het bedrijf; de kalverbox, de melkverstrekker(s) en de biest. De Hygiënecheck meet de hoogte van de infectiedruk rondom de kalveren op deze cruciale plekken. Is de schoonmaak goed gelukt, of is een verbeterslag mogelijk? Met het monsternamepakket kun je zelf eenvoudig monsters nemen. Onze relatiebeheerder Mike legt het uit in deze video. 

Meer over de Hygiënecheck Kalf

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.